Volver al sitio

Les obres de Llar Casa Bloc, a bon ritme!

Les obres de la Llar Casa Bloc avancen a bon ritme i es preveu que acabin a finals del 2020, tal i com estava previst. Aquest setembre ja s’han començat a entreveure les separacions dels habitatges i han començat les instal·lacions inicials dels subministraments bàsics. La Fundació Hàbitat3 va iniciar a mitjans de juny les obres per habilitar l’antiga residència de la Casa Bloc en habitatges de lloguer social per a famílies en situació vulnerable. Es preveu que el projecte permeti la rehabilitació de les plantes 1 i 2 de l’antiga Residència de la Casa Bloc per disposar de 17 habitatges (un d’ells serà adaptat per a persones amb reducción de mobilitat), que es destinaran a lloguer social i/o inclusió social.

broken image

Els col·lectius que aniran a viure a la Llar Casa Bloc seran: persones amb discapacitats físiques o intel·lectuals, o amb problemes de salut mental, persones en situació d’exclusió residencial o sense llar que estiguin seguint processos d’inserció i persones o famílies que, havent perdut el seu habitatge o havent-lo de deixar prematurament, necessiten un allotjament transitori. Hi podran anar a viure unes 40 persones en risc d’exclusió social.

El projecte de la Llar Casa Bloc és un projecte innovador d'habitatge social a Barcelona. Els habitatges tindran una habitació i tot l’equipament estarà gestionat per la Fundació Hàbitat3.

CONEIX ELS DETALLS DEL PROJECTE www.llarcasabloc.org

El projecte de la Llar Casa Bloc ha rebut el suport de les administracions següents: la Generalitat de Catalunya, a través de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i del Departament d’Afers Socials i Famílies i l’Ajuntament de Barcelona. També ha rebut el suport econòmic de les empreses següents: Fundació Naturgy, Busquets Gálvez, l’Obra Social La Caixa i el Col·legi i associació d’agents immobiliaris. D’altra banda, també ha rebut el suport de materials i/o serveis de: Roca, Simon, Cellnex, Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Col·legi d’arquitectes tècnics i enginyers d’edificació de Barcelona, Ariston, Basf, Casa Jové i Monapart.