Volver al sitio

Acte de celebració del Dia Mundial de l’Hàbitat. Preestrena del documental CASA BLOC, REHABILITACIÓ D’UNA IDEA

La Fundació Hàbitat3 ens vam afegir a la celebració del Dia Mundial de l’Hàbitat amb un Acte al CaixaForum Barcelona, on vam fer la preestrena del documental ‘Casa Bloc: Rehabilitació d’una idea’.

broken image

Vam conèixer el procés de rehabilitació i transformació de dues plantes de l'antiga residència de Casa Bloc, que s'ha convertit en la Llar Casa Bloc i ha obert les portes d'una nova llar a una trentena de persones en risc d'exclusió. També vam conèixer les històries d'aquestes persones i l'impacte que el projecte ha tingut en la seva vida.

Després de la projecció es va celebrar una petita taula rodona moderada per la presidenta d'Hàbitat3, Carme Trilla, i amb la participació de Carles Sala, secretari d'habitatge i inclusió social de la Generalitat de Catalunya; Lucía Martín, regidora d'Habitatge i Rehabilitació de l'Ajuntament de Barcelona; Pere Esteve, president de COHABITAC; i Antoni Eroles, Product Senior Manager de Cellnex Telecom.

broken image

La història de la Llar Casa Bloc ens mostra com podem prendre una part activa i com junts, administracions, entitats socials, empreses i persones, podem contribuir a augmentar el parc de lloguer per persones en situació vulnerable.

Amb la teva col·laboració podem continuar comprant, reformant habitatges i transformant edificis. Junts obrim portes d’una nova llar i donem oportunitats d'una nova vida a les persones que més les necessiten.

Compartim un recull de les fotografies de l’acte, que pots veure aquí, i un videoresum!

T'esperem el primer dilluns d'octubre de l'any que ve per celebrar junts el Dia Mundial de l'Hàbitat 2023!

broken image