• Un nou projecte d'habitatge social a Barcelona

  La Fundació Hàbitat3 rehabilita la Residència de la Casa Bloc per impulsar un projecte d'habitatge social

  La Llar Casa Bloc

  ​Projecte d'habitatge social

  L'antiga Residència de la Casa Bloc, es transformarà per adaptar-la a les noves necessitats d’allotjament de persones ateses per entitats socials de la Taula del Tercer Sector o per a persones en situació d’emergència social ateses pels serveis socials de l’Ajuntament de Barcelona.

 • Un projecte innovador de gestió d'habitatge social

  La Fundació Hàbitat3 lidera el projecte de rehabilitació de l'antiga residència de la Casa Bloc en un projecte innovador d'habitatge social adreçat a persones en risc d'exclusió social.

  Qui viurà a la Llar Casa Bloc?

  Es preveu que el projecte acabi a finals del 2020

  Una cinquantena de persones en risc d'exclusió social viuran a la Llar Casa Bloc. Seran persones ateses per entitats socials o pels Serveis Socials de l'Ajuntament de Barcelona. Hi viuran persones amb problemes de salut mental i/o addiccions, persones sense llar, persones o famílies que han estat desnonades... La gestió de l'edifici anirà a càrrec de la Fundació Hàbitat3. Les obres de rehabilitació es faran durant el 2020.

  Com ho farem?

  Les obres de rehabilitació es faran durant el 2020.

  S'ha organitzat un concurs d'obres per adjudicar el millor projecte arquitectònic en col·laboració amb el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC).

  Un edifici amb història

  Un edifici de la Segona República

  Sert, Subirana i Torres Clavé, del grup d'arquitectes del GATPAC, van ser els arquitectes de l'edifici que va ser inaugurat pel President Macià. Fins el 2015 va ser la Residència de Vídues de l'exèrcit. L'octubre de 2016 la Generalitat de Catalunya va cedir la Residència de la Casa Bloc a la Fundació Hàbitat3 per a liderar un nou projecte d'habitatge social.

 • Gestora d'habitatge social del Tercer Sector Social

  La Fundació Hàbitat3 som una gestora d’habitatge de lloguer social impulsada des de la Taula del Tercer Sector Social amb l’objectiu que tota la societat, i en especial els col·lectius més vulnerables, puguin disposar d’un habitatge digne.

 • Actualitat de la Llar Casa Bloc

  Totes les novetats del projecte les trobaràs aquí.

  La Fundació Hàbitat3, amb la col·laboració del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, ha convocat...
  La Fundació Hàbitat3 està liderant el projecte de rehabilitació de l'antiga residència de la Casa...
  S'impulsarà un projecte innovador d'habitatge social a Barcelona. La Fundació Hàbitat3,...
 • Concurs d'arquitectura

  El projecte d'arquitectura de la Llar Casa Bloc s'ha fet en col·laboració amb el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya

 • Implica't en el projecte

  Col·labora-hi, fes un donatiu, patrocina el projecte, fes d'altaveu...

  C/Residència, 10 baixos
  08030 Barcelona
  De dilluns a dijous de 9 a 14 hores i de 15 a 17 hores i divendres de 8:00 a 15 hores.
  93 539 39 99
  ENVIA
 • Segueix-nos a les xarxes socials

  Segueix l'etiqueta #LlarCasaBloc

 • Col·laboren amb nosaltres

  No ho fem ni ho volem fer sols. Administracions, institucions, entitats socials i empreses ens donen suport:

  Departament de Governació
  Agència de l'Habitatge de Catalunya
  Ajuntament de BCN
  Obra Social "la Caixa"
  COAC
  Monapart
  API
  Col·legi aparelladors
  All Posts
  ×
  ×
  1. INFORMACIÓ.
  
  La present Política de Privacitat té per finalitat descriure com tractem la informació dels Usuaris que accedeixen a la nostra Web. Com a usuari vostè podrà accedir i navegar a través de la mateixa sense necessitat d'identificar-se; no obstant això, la inscripció a certs serveis o esdeveniments podrà estar subjecta al fet que vostè es registri prèviament.
  
  El nostre objectiu és disposar únicament de les dades que vostè ens vulgui facilitar i els estrictament necessaris per poder-li brindar el servei sol·licitat, de manera que vostè conegui en tot moment la finalitat per la qual recaptem tals dades. Així, únicament sol·licitarem la informació estrictament necessària per procedir conforme a la seva sol·licitud, i la tractarem conforme als més estrictes deures de confidencialitat.
  
  Les dades que vostè proporcioni a través d’aquesta Web hauran de ser veraços. Vostè garanteix l'autenticitat de totes aquelles dades que comuniqui a conseqüència de l'emplenament dels formularis habilitats per a la subscripció d'algun dels nostres serveis, sent responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi i dels perjudicis que amb les mateixes pugui causar a la Fundació Privada Hàbitat3 Tercer Sector Social o a tercers.
  
  Segons l’establert a la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li informem que les dades personals que vostè ens proporcioni a través d'algun dels nostres formularis interactius de recollida de dades seran incorporats a un fitxer titularitat de la Fundació Privada Hàbitat3 qui, com a Responsable del mateix, ho utilitzarà amb l'objectiu de gestionar la seva consulta i/o sol·licitud, així com per mantenir-lo periòdicament informat sobre els serveis i activitats de la Fundació Privada Hàbitat3 Tercer Sector Social que puguin resultar del seu interès.
  
  2. REGISTRE D'USUARIS.
  
  Cada formulari interactiu de recollida de dades a la Web tindrà la seva pròpia política de protecció de dades de caràcter personal que l'Usuari haurà de llegir i acceptar, amb caràcter previ a la seva remissió.
  
  Tingui en compte que parteix dels serveis oferts a través de la nostra Web poden redireccionar a altres llocs Web titularitat de tercers, no administrats ni gestionats per la Fundació Privada Hàbitat3 Tercer Sector Social.
  
  3. DRETS D`ACCÉS, RECTIFICACIÓ, CANCEL·LACIÓ I OPOSICIÓ.
  
  Vostè podrà exercitar en qualsevol moment els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal de manera gratuïta, mitjançant la remissió d'una comunicació escrita a aquest efecte, acompanyada de la còpia del seu DNI, a Fundació Privada Hàbitat3 Tercer Sector Social, c. Rocafort 241-243, 1r 4a 08029 Barcelona o bé a la següent adreça de correu electrònic habitat3@habitat3.cat
  
  4. SEGURETAT
  
  Respecte a qualsevol tema relatiu a la protecció de dades de caràcter personal, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través de la nostra adreça de correu electrònic habitat3@habitat3.cat
  
  5. GALETES - COOKIES
  
  Les galetes són petits fitxers de dades que es generen a l'ordinador de l'Usuari i que permeten que sigui el mateix Usuari qui emmagatzemi la informació que genera la seva activitat a la xarxa.
  
  Aquest Lloc Web pot utilitzar les galetes següents:
  
  Galetes de sessió
  
  Les galetes de sessió són memoritzades i únicament tenen validesa temporal i, per tant, no enregistren de manera permanent cap informació al disc dur de l'ordinador. Aquestes galetes permeten emmagatzemar la informació relacionada amb l'inici de sessió de cada usuari.
  
  Galetes de navegació
  
  L'objectiu principal de les galetes de navegació és evitar oferir recomanacions no afins als interessos dels usuaris i oferir propostes comercials dirigides i personalitzades.
  
  Aquestes galetes de navegació basen la seva utilitat en el seguiment temporal de la navegació per Internet. L'Usuari té la possibilitat d'eliminar aquest tipus de galetes abans d'iniciar la navegació per altres pàgines del Lloc Web.
  
  Galetes estadístiques
  
  Les galetes estadístiques permeten conèixer la informació següent:
  
  - La data i l'hora de l'última vegada que l'Usuari va visitar el nostre Lloc Web.
  
  - L'accés als continguts que l'Usuari va escollir a la seva última visita al nostre Lloc Web.
  
  Per fer les estadístiques d'ús del nostre Lloc Web utilitzem eines estadístiques amb un abast limitat a les funcions descrites al paràgraf anterior i amb la finalitat de conèixer el nivell de recurrència dels nostres visitants i els continguts que resulten més interessants. D'aquesta manera podem concentrar els nostres esforços a millorar les àrees més visitades i fer que l'usuari trobi més fàcilment el que busca.
  
  El Lloc Web pot utilitzar la informació de la seva visita per fer avaluacions i càlculs estadístics sobre dades anònimes, així com per garantir la continuïtat del servei o per fer millores als seus llocs web. Aquesta informació no s'utilitzarà amb cap altra finalitat.
  
  Galetes de tercers
  
  El lloc web també pot instal•lar galetes de tercers que permeten gestionar i millorar els serveis que aquests llocs ofereixen. Un exemple d'aquest ús són els serveis de Google Analytics.
  
  Gestió de galetes
  
  Sense perjudici de l’afirmació anterior, l'usuari té la possibilitat de configurar el navegador perquè accepti o rebutgi per defecte totes les galetes o perquè aparegui un avís a la pantalla quan es rebi una galeta i decidir en cada moment si es copia o no al disc dur. Per fer-ho, et suggerim que consultis la secció d'ajuda del navegador per saber com es canvia la configuració en ús. També pots utilitzar les eines de bloqueig de galetes de rastreig com Do Not Track, que pots descarregar d'aquest lloc: http://www.abine.com/dntdetail.php
  
  També pots revocar en qualsevol moment el consentiment prestat per a la utilització de galetes per part de www.habitat3.cat. configurant el navegador en els termes que preveu el punt anterior.
  
  Sense perjudici de l'afirmació anterior, has de tenir en compte que la desactivació de galetes podria afectar el correcte funcionament de determinades seccions del lloc web. Sisplau, consulta les instruccions i els manuals del navegador per ampliar aquesta informació:
  
  Si fas servir el Microsoft Internet Explorer, a l'opció de menú Eines, selecciona Opcions d'Internet i vés a Privadesa.
  
  Si fas servir el Firefox per a Mac, a l'opció de menú Preferències, selecciona Privadesa, vés a l'apartat Mostra galetes i, per a Windows, a l'opció de menú Eines, selecciona Opcions, vés a Privadesa i després a Utilitza una configuració personalitzada per a l'historial.
  
  Si fas servir el Safari, a l'opció de menú Preferències, selecciona Privadesa.
  
  Si fas servir el Google Chrome, a l'opció de menú Eines, selecciona Opcions (Preferències a Mac), vés a Opcions avançades, després vés a l'opció Configuració de contingut de la secció Privadesa i finalment marca l'opció Galetes al quadre de diàleg Configuració de contingut.
  ×
  Política de Privacitat
  1. INFORMACIÓ.
  
  La present Política de Privacitat té per finalitat descriure com tractem la informació dels Usuaris que accedeixen a la nostra Web. Com a usuari vostè podrà accedir i navegar a través de la mateixa sense necessitat d'identificar-se; no obstant això, la inscripció a certs serveis o esdeveniments podrà estar subjecta al fet que vostè es registri prèviament.
  
  El nostre objectiu és disposar únicament de les dades que vostè ens vulgui facilitar i els estrictament necessaris per poder-li brindar el servei sol·licitat, de manera que vostè conegui en tot moment la finalitat per la qual recaptem tals dades. Així, únicament sol·licitarem la informació estrictament necessària per procedir conforme a la seva sol·licitud, i la tractarem conforme als més estrictes deures de confidencialitat.
  
  Les dades que vostè proporcioni a través d’aquesta Web hauran de ser veraços. Vostè garanteix l'autenticitat de totes aquelles dades que comuniqui a conseqüència de l'emplenament dels formularis habilitats per a la subscripció d'algun dels nostres serveis, sent responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi i dels perjudicis que amb les mateixes pugui causar a la Fundació Privada Hàbitat3 Tercer Sector Social o a tercers.
  
  Segons l’establert a la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li informem que les dades personals que vostè ens proporcioni a través d'algun dels nostres formularis interactius de recollida de dades seran incorporats a un fitxer titularitat de la Fundació Privada Hàbitat3 qui, com a Responsable del mateix, ho utilitzarà amb l'objectiu de gestionar la seva consulta i/o sol·licitud, així com per mantenir-lo periòdicament informat sobre els serveis i activitats de la Fundació Privada Hàbitat3 Tercer Sector Social que puguin resultar del seu interès.
  
  2. REGISTRE D'USUARIS.
  
  Cada formulari interactiu de recollida de dades a la Web tindrà la seva pròpia política de protecció de dades de caràcter personal que l'Usuari haurà de llegir i acceptar, amb caràcter previ a la seva remissió.
  
  Tingui en compte que parteix dels serveis oferts a través de la nostra Web poden redireccionar a altres llocs Web titularitat de tercers, no administrats ni gestionats per la Fundació Privada Hàbitat3 Tercer Sector Social.
  
  3. DRETS D`ACCÉS, RECTIFICACIÓ, CANCEL·LACIÓ I OPOSICIÓ.
  
  Vostè podrà exercitar en qualsevol moment els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal de manera gratuïta, mitjançant la remissió d'una comunicació escrita a aquest efecte, acompanyada de la còpia del seu DNI, a Fundació Privada Hàbitat3 Tercer Sector Social, c. Residència, 10. baixos 08030 de Barcelona o bé a la següent adreça de correu electrònic habitat3@habitat3.cat
  
  4. SEGURETAT
  
  Respecte a qualsevol tema relatiu a la protecció de dades de caràcter personal, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través de la nostra adreça de correu electrònic habitat3@habitat3.cat
  
  5. GALETES - COOKIES
  
  Les galetes són petits fitxers de dades que es generen a l'ordinador de l'Usuari i que permeten que sigui el mateix Usuari qui emmagatzemi la informació que genera la seva activitat a la xarxa.
  
  Aquest Lloc Web pot utilitzar les galetes següents:
  
  Galetes de sessió
  
  Les galetes de sessió són memoritzades i únicament tenen validesa temporal i, per tant, no enregistren de manera permanent cap informació al disc dur de l'ordinador. Aquestes galetes permeten emmagatzemar la informació relacionada amb l'inici de sessió de cada usuari.
  
  Galetes de navegació
  
  L'objectiu principal de les galetes de navegació és evitar oferir recomanacions no afins als interessos dels usuaris i oferir propostes comercials dirigides i personalitzades.
  
  Aquestes galetes de navegació basen la seva utilitat en el seguiment temporal de la navegació per Internet. L'Usuari té la possibilitat d'eliminar aquest tipus de galetes abans d'iniciar la navegació per altres pàgines del Lloc Web.
  
  Galetes estadístiques
  
  Les galetes estadístiques permeten conèixer la informació següent:
  
  - La data i l'hora de l'última vegada que l'Usuari va visitar el nostre Lloc Web.
  
  - L'accés als continguts que l'Usuari va escollir a la seva última visita al nostre Lloc Web.
  
  Per fer les estadístiques d'ús del nostre Lloc Web utilitzem eines estadístiques amb un abast limitat a les funcions descrites al paràgraf anterior i amb la finalitat de conèixer el nivell de recurrència dels nostres visitants i els continguts que resulten més interessants. D'aquesta manera podem concentrar els nostres esforços a millorar les àrees més visitades i fer que l'usuari trobi més fàcilment el que busca.
  
  El Lloc Web pot utilitzar la informació de la seva visita per fer avaluacions i càlculs estadístics sobre dades anònimes, així com per garantir la continuïtat del servei o per fer millores als seus llocs web. Aquesta informació no s'utilitzarà amb cap altra finalitat.
  
  Galetes de tercers
  
  El lloc web també pot instal•lar galetes de tercers que permeten gestionar i millorar els serveis que aquests llocs ofereixen. Un exemple d'aquest ús són els serveis de Google Analytics.
  
  Gestió de galetes
  
  Sense perjudici de l’afirmació anterior, l'usuari té la possibilitat de configurar el navegador perquè accepti o rebutgi per defecte totes les galetes o perquè aparegui un avís a la pantalla quan es rebi una galeta i decidir en cada moment si es copia o no al disc dur. Per fer-ho, et suggerim que consultis la secció d'ajuda del navegador per saber com es canvia la configuració en ús. També pots utilitzar les eines de bloqueig de galetes de rastreig com Do Not Track, que pots descarregar d'aquest lloc: http://www.abine.com/dntdetail.php
  
  També pots revocar en qualsevol moment el consentiment prestat per a la utilització de galetes per part de www.habitat3.cat. configurant el navegador en els termes que preveu el punt anterior.
  
  Sense perjudici de l'afirmació anterior, has de tenir en compte que la desactivació de galetes podria afectar el correcte funcionament de determinades seccions del lloc web. Sisplau, consulta les instruccions i els manuals del navegador per ampliar aquesta informació:
  
  Si fas servir el Microsoft Internet Explorer, a l'opció de menú Eines, selecciona Opcions d'Internet i vés a Privadesa.
  
  Si fas servir el Firefox per a Mac, a l'opció de menú Preferències, selecciona Privadesa, vés a l'apartat Mostra galetes i, per a Windows, a l'opció de menú Eines, selecciona Opcions, vés a Privadesa i després a Utilitza una configuració personalitzada per a l'historial.
  
  Si fas servir el Safari, a l'opció de menú Preferències, selecciona Privadesa.
  
  Si fas servir el Google Chrome, a l'opció de menú Eines, selecciona Opcions (Preferències a Mac), vés a Opcions avançades, després vés a l'opció Configuració de contingut de la secció Privadesa i finalment marca l'opció Galetes al quadre de diàleg Configuració de contingut.